Zwangerschapsupdate | Week 37 tot 39

Nou daar zijn we weer hoor. Dit is de laatste update want we zijn er wel klaar voor ondertussen. De laatste weken zijn er eigenlijk weinig veranderingen en de volgende post zal ik haar aan jullie voorstellen.

Ik ben blijkbaar anders dan andere vrouwen met verlof want ik verveel me best wel vaak. Het huis is ondertussen wel schoon genoeg en heb ook wel genoeg films en series gezien. Het afwachten is begonnen zeg maar, al geniet ik nog steeds van het relaxen.

In week 39 ben ik door de verloskundige doorverwezen naar het ziekenhuis. Klachten van een hoge bloeddruk maar juist een lage bloeddruk maakte dat ze het graag wilden controleren door middel van een ctg, echo, urine/bloedonderzoek. Uiteindelijk niks aan de hand en gewoon nog onder controle bij de verloskundige.

39 weken

Eigenlijk kan ik nog best veel, als ik soms andere zwangere vrouwen hoor over lichamelijke ongemakken. Ik ga in principe overal nog naar toe, al zorg ik wel dwt ik niet té ver van huis ga. Stofzuigen en dweilen zou ik nog best kunnen, maar laat ik nu toch maar aan Stef over omdat dat beter is voor de baby en mijn rug. Feestjes zijn ook lastig, ik ben zo moe dat ik gesprekken niet mee krijg en in een roes lijk te leven. Ik probeer maar zoveel mogelijk rustig aan te doen zodat ik zo goed mogelijk de bevalling in ga..

De laatste weken lijkt mijn buik steeds harder te groeien en ik ben dan ook inmiddels trotse eigenaresse van een aantal tijgerstrepen.

Ik ga er maar gewoon vanuit dat ik over tijd ga dan kan het alleen maar meevallen. Inmiddels aangekomen in week 40 (39w1d nu ik dit schrijf). Al vanaf het begin van de zwangerschap zit ik in een Facebook groep samen met 22 andere vrouwen. De eerste vier baby’s zijn inmiddels geboren. Dat maakt het afwachten nog moeilijker. Maarja, ze is er klaar wanneer ze er klaar voor is en dan zijn wij dat ook. Al moet ik wel zeggen dat ik stiekem elke ochtend dat ik wakker word best teleurgesteld ben omdat er weer niks is gebeurd haha.

One thought on “Zwangerschapsupdate | Week 37 tot 39

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s