Zwangerschapsupdate | week 32 t/m 36

Woehoe, de laatste loodjes. Hoewel ik nog lang niet klaar ben met zwanger zijn, ben ik wel erg nieuwsgierig naar de baby en kan ik bijna niet wachten tot ze in onze armen ligt. Vandaag zwangerschapsupdate week 32 tot en met week 36.

De afgelopen weken zonder problemen door gekomen. Vanaf week 32 mag je jezelf over het algemeen hoogzwanger noemen, maar zo voel ik me (nog steeds) niet. In principe kan ik gewoon alles nog doen. Natuurlijk ben ook ik sneller moe en beginnen de harde buiken toe te nemen, maar echt zwaar voelt het nog niet.

Week 32

Wel nam ik steeds meer stapjes terug zodat ik echt mijn rust kon pakken. Al hoewel, eind week 33 en 34 ging ik nog een dag naar de ronmelmarkt. Energie voor tien blijkbaar. Maar zodra ik kan liggen doe ik dat. Alles voor de baby en mijn lichaam.

Toen ik precies 34 weken zwanger was had ik een leuk dagje gepland. Blijkbaar was dit een truc om me weg te houden van huis, want er was stiekem een babyshower georganiseerd! Dit had ik absoluut niet verwacht. Ik heb namelijk geen vriendinnengroep (nee hoor ben niet zielig haha) dus zou het moeten organiseren? Ik heb een erg leuke verassing en geslaagde middag gehad!

Ik heb tot 36 weken door gewerkt, wat betekend dat ik nu eindelijk verlof heb! Nu ga ik relaxen to the max samen met onze harige dochter.

Le bébé is nog steeds volop in beweging. Soms soms zo actief dat ik er stiekem gek van word (#loedermoeder). Vooral wanneer ik wil gaan slapen. Maar ook als ik tegen een tafel zit ‘duwt’ ze tegen de tafel. Als ik wil bukken, zit ze vast onder mijn ribben. Maar het meeste van de tijd geniet ik er heel erg van en lijkt het me heel gek dat de tijd er aan komt dat er ‘niks’ meer in mijn buik zit/groeit.

Maar wat we er voor terug gaan krijgen is zeker de moeite waard!

Meer foto’s? @huisjehondjemini

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s