Merry christmas 2017 – Terugblik op mijn jaar.

Het is alweer meer dan twee jaar geleden dat ik deze blog ben gestart. Ik heb er nog steeds veel plezier in maar had het afgelopen jaar vrij weinig tijd om bij te houden. Mijn passie ligt nog wel heel erg bij schrijven en daarom heb ik besloten om het in ieder geval af en toe te doen.

Vorig jaar had ik het voornemen om dit jaar een boek te schrijven. Dit is er helaas niet van gekomen, maar ik hoop dit nog wel eens te doen. Wie weet in 2018?

Het afgelopen jaar was voor mij een heel bewogen jaar betreft werk. Ik heb op verschillende locaties van dezelfde organisatie gewerkt aan de andere kant van het land en ben vanuit daar terug gegaan naar de basis, de kinderopvang in mijn eigen stadje. Ik ben zeer gelukkig met deze keuze: mijn werk is nu op loopafstand van mijn huis, ik heb een vaste collega die als een beste vriendin voelt en geweldige kinderen om me heen. Soms moet je het gewoon bij de basis zoeken om gelukkig te zijn. Ik hoop dat ik dit werk nog heel lang met net zoveel plezier mag doen want hoe fijn is het om elke dag met plezier naar je werk te gaan en je collega en de kinderen te missen als je ze in de vakantie even niet ziet? Ik kan je zeggen: héél fijn!

In september ben ik voor het eerst mama geworden. Niet van een mensenbaby maar van een hondenbaby. Ja, dat kan gewoon. Ze is ondertussen 5 maanden oud en de allerliefste en mooiste Jack Russell van Hengelo. Scroll anders even naar beneden als je me niet geloofd.

Het jaar eindigt voor mij met mijn grootste droom: het laten zien van mijn droomeiland aan mijn vriend. Ik won namelijk een reis naar Bonaire. Hierover komt later een artikel online, want ik hoop weer dagelijkse blogs te kunnen schrijven over mijn avonturen daar. Eind januari ga ik samen met mijn lieve moeder naar Curacao, wat dat betreft begint het jaar dus ook denderend!

Ik wil jullie door middel van deze kerstkaart (van mijn eigen hondje Nala) een hele fijne Kerst wensen en een heel gelukkig nieuwjaar. Ik hoop dat al je wensen mogen uit komen in dit frisse nieuwe jaar!

3 thoughts on “Merry christmas 2017 – Terugblik op mijn jaar.

  1. Ik word helemaal blij van je artikel!! ꕥ
    Zo goed om te horen hoe fijn je je nieuwe werk vindt. En ik kan me ook heel goed voorstellen hoe gaaf het geweest moet zijn om eindelijk Bonaire aan je vriend te laten zien. En dan óók nog Curacao binnenkort: helemaal leuk.
    Veel liefs :-)

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s