De drie leukste maandplanners voor 2018 – Free printables 2018

Al sinds we in dit huis wonen, nu zo’n kleine anderhalf jaar, hebben we een maandplanner aan onze muur hangen. Dit wil zeggen dat ik een goedkoop clipboard heb gekocht en deze zelf vul met leuke maandoverzichten. Nu het nieuwe jaar in zicht is ben ik weer op zoek gegaan naar leuke printables. Omdat ik merk dat dit nog best lastig is, vooral om ze gratis te krijgen, heb ik besloten om de leukste die ik heb gevonden met jullie te delen!

1. Dit is direct mijn grootste favoriet. Grote kans dat deze dit jaar bij ons op de muur zal shinen. Enige twijfel is dat ik vind dat er best weinig schrijfruimte is. Ik heb op dit moment twee banen, wat betekent dat ik best goed moet plannen om alles kloppend te houden. Ik ben bang dat ik hiervoor te weinig ruimte heb, maar het valt op zijn minst te proberen, want ik vind deze layout echt helemaal het einde!

Deze printables zijn te downloaden via The cottage market.

2. Deze simpele kalender vind ik ook mooi. Voordeel aan deze is dat alle vakjes apart zijn opgedeeld wat betekent dat er genoeg schrijfruimte is en het ook overzichtelijk blijft. Nadeel vind ik dat er bij sommige data al dingen ingevuld staan, ook amerikaanse feestdagen die hier eigenlijk niet vieren. Dat vind ik stiekem best zonde, maar kun je zelf natuurlijk wel weghalen.

Deze printables zijn te downloaden via Wonder and wildness.

3. Deze kalender heeft wat de andere twee kalenders minder hebben: ruimte om te schrijven. Het heeft grote vakjes en zelfs ruimte om notities op te schrijven. Ze zijn lekker vrolijk met leuke prints.

Deze printables zijn te downloaden via Short stop designs.

Welke is jouw favoriet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s