Spel-tip: Disney Magic Kingdoms


Ik ben eigenlijk helemaal niet van de spelletjes. Daarmee bedoel ik op mijn telefoon want ik ben dol op bordspellen. Toch ontdekte ik een nieuwe app… Ben je, net als ik, dol op Disney? Kijk dan verder!

Een hele tijd geleden speelde ik Hayday, je weet wel, die app waarmee je een eigen boerderij kon bouwen. Op een gegeven moment crashde de app zodanig, dat mijn boerderij failliet was (alles was weg) en heb ik het opgegeven. Daarna heb ik nooit meer zo intensief een spelletje gespeeld op mijn telefoon. Tot nu.

Ik ontdekte namelijk de app Disney Magic Kingdoms. Een spel waarin je je eigen Disneyland kan bouwen. Súpercool! Ik vind het prachtig om al die attracties en figuren te zien en elke keer als ik het speel waan ik me even in de echte Disneyland.

Het spel is super makkelijk. Het enige je hoeft te doen is karakters sparen en attracties plaatsen. Nadeel is wel dat dit, zoals bij zoveel apps, lang duurt en sommige karakters zelfs geld kosten (als in: je moet zoveel diamonds verdienen dat je die na een jaar nog niet zou hebben verzameld. Maar hey: je mag ze best kopen voor €4,-!) Daar doe ik niet aan mee en dus gaat Pluto aan mijn neus voorbij…

Desondanks ben ik super enthousiast en blijf ik het spelen. Voordeel is dat je vaak maar vijf tot tien minuten speelt waardoor je er zelf niet veel tijd aan kwijt ben maar wel leuke (!) afleiding hebt als je even niets te doen hebt.

Ondertussen zit ik bijna ik level 19 (en verzamelde ik Mickey, Goofy, Jessie, Woody, Buzz, Bo Peep, Hamm, Sarge, Prince Charming en Tinker Bell) en ik besefte me net dat ik volgens mij nooit nooit, naast Hayday dan, zo lang ben door gegaan. Candy Crush etc. heb ik bijvoorbeeld nooit gespeeld.

Ben je benieuwd naar deze app? Je kunt hem gewoon gratis downloaden in de appstore/playstore. Het is echt een aanrader! En nee, ik word zeker niet betaald om dit te zeggen (I wish!).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s