SALLY HANSEN MIRACLE GEL / RED EYE (470)

  

Vandaag review ik een mooie knalrode kleur van Sally Hansen, de Miracle Gel lijn. Dit is een soort gellak maar dan zonder lamp! Ben je benieuwd?

  

Dit is de eerste nagellak van Sally hansen waar ik maar een laagje nodig heb! Voor de rest is de houdbaarheid even lang als de rest van de lakjes die ik al heb geprobeerd: 3-5 dagen zonder chip! 

Ik ben echt verliefd op de kleur: een knal- knalrood! Deze ga ik zeker deze kerstdagen dragen, echt een feestelijke kleur. 

  

Het nadeel van de lakjes van Sally Hansen is dat je wel héél veel geduld nodig hebt. Zo ook weer bij deze. Elk laagje moet je goed laten drogen, anders zie je dit terug aan de houdbaarheid.

Desondanks ben ik zeer tevreden over de miracle gel, mede door de houdbaarheid en dat je geen lamp nodig hebt! Sally Hansen blijft mijn favoriet!

De Miracle gel lakjes van Sally Hansen zijn te koop bij de Etos voor €11,99. Houdt de aanbiedingen op Bol.com ook in de gaten; daar zijn ze regelmatig in de aanbieding!

Wat is jouw favoriete nagellak merk? Laat het weten in de reacties!

img_5516

7 thoughts on “SALLY HANSEN MIRACLE GEL / RED EYE (470)

  1. Ik heb deze ook eens getest met een vriendin en hij bleef bij mij maar 3 dagen goed. Wat ik uiteindelijk niet lang genoeg vind voor de prijs (in België betaalden we 14.99 EUR). Misschien toch eens kijken om (nog) langer te drogen maar toen was het ook al heel erg lang :)

    Liked by 1 persoon

    • Ja klopt, ben het met je eens dat het misschien de prijs niet waard is. Ik koop ze altijd in de aanbieding of in Duitsland, maar ze blijven wel een stuk langer zitten dan een lakje onder de vijf euro! Die blijven bij mij nog geen dag goed!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s