MAX & MORE / GLAMOUR NAILS / PINK PRINCESS

Ik deed mee aan de Instaswap Herst editie en ontving een aantal spulletjes die echt ontzettend goed bij mij passen en waar ik dan ook erg blij mee ben. Er zat ook een nagellak setje in van de Action, ik probeerde het uit en ik laat het aan je zien!

 

Ik haal eigenlijk nooit nagellak van het eigen merk van de Action omdat ik toch liever voor kwaliteit nagellak ga, maar des te leuker vind ik het om eens een setje uit te proberen.

De kwaliteit van het roze lakje is boven verwachting goed. Ik dacht dat het een lakje zou zijn met een super waterige substantie, maar het is juist een wat dikkere substantie waardoor één laagje al genoeg is! Ik ben vooral benieuwd of het lakje er na een maand nog steeds zo goed uit ziet, want ik ben er bang voor dat het een stroperige massa gaat worden, als ik kijk naar de substantie. Voor nu is het in ieder geval een super goede nagellak en vind ik de kleur ook echt prachtig! Wel vind ik de geur van het lakje echt super chemisch, waardoor ik het niet snel nog eens op mijn nagels zou doen.

Toen ik het dopje van de glitters afdraaide, gebeurde waar ik al bang voor was. Op de één of andere manier zitten er veel te veel glitters in het potje waardoor alle er in één keer uitkomt als je het dopje open draait. Glitterparty in mijn slaapkamer dus!

Ik snap het nu van losse glitters op je nagels nooit zo goed, het is toch super irritant dat die glitters overal op komen te zitten? Als mijn slaapkamer nu al na twee minuten vol ziet met glitters, hoe zou dat dan zijn met je kleding en de rest van het huis? Ik heb de glitters en dan ook meteen weer afgehaald, om de schade aan mijn huis te beperken haha. Ik ga de glitters voor creatieve dingen gebruiken, want daar zijn ze ook geschikt voor!

Dit is de nagellak op mijn nagels. Op mijn pink zit alleen de roze nagellak, als je meer naar rechts kijkt dan komen er steeds meer glitters. Op mijn wijsvinger heb ik direct nadat ik mijn nagels gelakt had de glitters gestrooid. Moet je eens kijken hoe mooi de nagellak dekt! Ik heb maar één laagje aangebracht!

IMG_5516-3

4 thoughts on “MAX & MORE / GLAMOUR NAILS / PINK PRINCESS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s