EEN GEURTJE UIT MIJN TIENERJAREN

 

Ik denk dat elk meisje wel een parfum heeft die haar herinnert aan de goede oude tijd van vroeger. Ik heb dat bij een geurtje van Esprit. Vandaag vertel ik je er meer over!

Vanaf mijn 10e/11e kreeg ik dit geurtje regelmatig op mijn verjaardag. Ik vind het ook echt een geurtje die bij die leeftijd past. Lekker zoet en vooral niet te sterk. Een goede geur voor overdag.

Ik ben ontzettend slecht in beschrijven van geuren, maar de volgende noten geven je vast een (geur)beeld:

“Esprit Life for Women opent met een topnoot van Caipirinha en robijnrode grapefruit en leidt naar een hart van stimulerende kruiden zoals nootmuskaat, witte kardemon en anijs. De basis bestaat uit sterke krachtige houtsoorten zoals teakboon en grapefruitschors”.

Een paar weken geleden heb ik voor het laatst een flesje van 15 ml opgemaakt, ik denk dat ik deze kreeg voor mijn zestiende verjaardag. Ik vond het erg bijzonder dat hij nog niet was bedorven!

Ik zou deze parfum nu niet snel meer voor mezelf kopen, ook al vind ik de geur nog steeds lekker. Ik vind het toch meer bij tieners passen, ik ben nu meer dan de wat zwaardere geuren.

Mocht je benieuwd zijn naar deze parfum of nog op zoek zijn naar een Kerst cadeautje voor iemand, hij is te koop bij alle drogisterijen in Nederland en online via bol.com, €13,69 (15 ml) en €28,95 (30 ml).

IMG_5516-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s