W7 COLOUR WAYS / PURPLE


Kennen jullie de Colourways van W7 al? Ik kocht vorig jaar een paars potje op de Beautygloss party, en het leek me leuk om mijn ervaring met jullie te delen!

Je kunt Colourways in veel verschillende kleuren kopen, maar paars is mijn favoriete kleur, dus ik koos hiervoor. Het is een kleur voor in je haar, die tijdelijk is. Dus mocht je altijd al eens een kleurtje hebben willen hebben in je haar: dit is je kans!

De substantie van de paarse verf is redelijk waterig, maar wel fijn aan te brengen op je haar. Ik heb er voor gekozen om de onderste plukjes van mijn haar te verven, om te kijken hoe de verf zou uitpakken voordat ik mijn hele haar verpestte voor een week.


Op de onderstaande foto zie je hoe de verf uit er zag op mijn haar. Deze foto is genomen na ongeveer 3 dagen, en zoals je ziet is de kleur nog duidelijk zichtbaar. Het is een andere paarse kleur dan ik verwacht had, maar ik vind het prachtig! De kleur bleef ongeveer een week of twee aanwezig in mijn haar, en vervaagde wel steeds meer. Je moet er wel rekening mee houden dat als je je haren elke dag wast, dat de kleur dan sneller verdwijnt. Ik was mijn haar om de 10 dagen, vandaar dat het bij mij zo lang bleef zitten.

Wat vinden jullie ervan? Welke kleur zouden jullie graag nog eens in je haar willen doen?!

liefs kelly

2 thoughts on “W7 COLOUR WAYS / PURPLE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s