KLEIN BONAIRE EN LAATSTE AVOND / BONAIRE BLOG #21

Vandaag, 12 november, zijn we naar Klein Bonaire geweest. Voor degene die er nog nooit van gehoord heeft: Klein Bonaire is een onbewoond eiland op 20 minuten varen van Bonaire. Verder was vandaag onze laatste avond op Bonaire dus zijn we lekker uiteten gemist. Ik ga het zo missen hier! 

Toen we wakker werden zijn we eerst naar de receptie gelopen, die wonderbaarlijk genoeg open was, om te kijken hoelaat we zouden worden opgehaald. Morgenmiddag om 16:30 worden we opgehaald en om 19:30 vliegen we. En dat terwijl het vliegveld om 10 minuten rijden afstand ligt van Hamlet en er niks te doen is op Flamingo Airport. Niks aan te doen, regels zijn regels.

Om 10:00 uur zijn we richting Spice Beach / Eden beach gereden om met de watertaxi richting Klein Bonaire te gaan. Kost $15,- per persoon (retour). Je kunt kiezen of je tot 12:30, 14:30 of 16:30 wilt blijven op het eiland, wij kozen voor de eerste optie. En dat was maargoed ook, want er is niets te doen op het eiland, behalve mooie foto’s en snorkelen. Twee mensen waren de vissen aan het voeren waardoor ik mooie beelden heb kunnen maken. Verder was er onder water minder te doen dan bij Hamlet zelf.

   
 Toen we terugkwamen zijn we de auto gaan inleveren, maar eerst moesten we nog pinnen. Ze hebben hier op het eiland een soort MC-drive voor pinnen, zouden ze in Nederland ook moeten hebben, ideaal voor luie mensen…

’s Avonds zijn we uiteten gegaan, het laatste avondmaal! 

    
Morgen moeten om 10:30 al uit ons huisje, omdat we het vertikken om $50,- te betalen om 3 uur extra te mogen blijven… Hebben ze vooral te danken aan hun WiFi aanpak… Het is toch gek dat de WiFi de laatste dagen steeds beter begint te werken (er zijn een paar dagen geleden 2 bussen vol aangekomen waardoor ze het WiFi knopje vast iets hoger gedraaid hebben) terwijl het een week niet heeft gewerkt toen er veel minder mensen waren ;-) Hou er rekening mee mocht je ooit naar Hamlet gaan. Boek dan trouwens vooral via de eigenaren van de huisjes zelf, dan hoef je je ook niet te ergeren aan de receptie hier die (bijna) nooit aanwezig is en mag je gewoon gratis in het huisje blijven tot je wordt opgehaald. En we zijn niet de enige die er zo over denken :-) 

Tot morgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s