WOODWIND SNORKELEN / BONAIRE BLOG #17

IMG_2822

Vandaag, zondag 8 november, hebben we een excursie gedaan met De Woodwind. De Woodwind is een zeilboot die langs Klein Bonaire vaart en waarmee je langs de mooiste snorkelplekjes gaat van het eiland. Op die plekken (3) ga je het water in en onder leiding van een ervaren gids ga je een snorkeltocht doen. Het materiaal, eten en drinken is inclusief.

We werden om 08:30 opgehaald bij de ingang van Hamlet. Ze waren iets later, omdat de Color Walk bezig was, dit is in principe hetzelfde als de Colorrun in Nederland, maar dan wandelen. Voor hardlopen is het echt veel te heet op het eiland. We kwamen aan bij de plek waar de boot lag. Er waren al twee mensen die ook mee zouden gaan en even later kwamen er nog twee. We zouden dus maar met z’n zessen gaan! Na ongeveer een kwartier varen kwamen we aan bij de eerste snorkelplek. Op het moment dat je het water in gaat, ben je totaal op een andere wereld. Kijk zelf maar:

IMG_2848 IMG_2930 IMG_3037 IMG_3060 IMG_3095  IMG_3088 IMG_3087

Ik denk dat ik, nu je de foto’s hebt kunnen zien, niet meer hoef te zeggen hoe fantastisch deze boottocht was. Ik raad iedereen zeker aan om, als je op Bonaire komt, deze tocht ook te doen!

IMG_3109

Om 14:30 kwamen we weer aan bij het hotel en kwamen we Jeanette, Ruud, Jacky en Ruud weer tegen. We hebben tot een uur of vijf gezellig aan het water gelegen. Ik kreeg van Jacky en Ruud, die vanavond terug naar Nederland vliegen, boekjes en nog wat eten dat ze over hadden. Zelfs kattenvoer, zodat we de kat kunnen voeren, super lief!!

Morgen gaat mijn laatste week in, dan ben ik hier al bijna een maand geweest! De tijd vliegt echt veel te snel voorbij, maar ik ben blij dat ik aan het eind van de week mijn dierbaren weer kan spreken. Ik mis ze echt!

Tot morgen!

2 thoughts on “WOODWIND SNORKELEN / BONAIRE BLOG #17

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s