MAMA!! / BONAIRE BLOG #12

  

Een hele goedemorgen! Bon Dia vanuit Bonaire!

Vandaag kwam mama na twaalf dagen alleen te zijn geweest eindelijk aan op Bonaire, eindelijk! In de ochtend moest ik gewoon werken.

Ik heb de leidster weer gefilmd. Morgen gaan we het bespreken en dit wordt dan weer gefilmd. Ik heb met de kinderen een knutselactiviteit gedaan. Omdat ze deze weken het thema verkeer hebben moesten vandaag zes kinderen een fiets knutselen. 

Over fietsen gesproken, vandaag heb ik mijn fiets voor het laatst. Vanaf morgen gaat mam meelopen naar stage, gezellig en veilig. 
In het artikel van gisteren zei ik dat de buurman me naar het vliegveld zou brengen met de scooter. 

Vanmiddag kwam ik echter op het briljante impulsieve idee om zelf een scooter te huren. Want waarom niet?! Ik heb genoeg ervaring met scooters om het wegdek hier aan te kunnen. Ik ben dus naar het verhuur gefietst om mijn fiets terug te brengen en een scooter te huren. Dit kon gelukkig direct en ik heb hem gehuurd tot vrijdagmiddag.

  

Mijn lieve vriendje Stef hield voor me in de gaten wanneer mama zou landen omdat ik dit zelf niet kon mdt de geweldige WiFi van de afgelopen dag. Hij smste om 15:43 dat ze over zes minuten zou landen, terwijl ze pas om 16:55 aan zou komen! Ik ben dus als een gek op mijn scooter gesprongen en naar het vliegveld geraced. Ik was net op tijd, ik hoorde de koffers al op de band en na vijf minuten kwamen de eerste mensen naar buiten. Ik moest er een beetje van huilen toen ik haar zag, zo blij om haar weer te zien! Kan niet wachten om Stef weer te zien!

Toen ik terug kwam op het resort was de buurman net bij mijn huisje om me op te halen. Voordat ik naar het vliegveld wilde gaan ben ik langs hun huisje gegaan om te vertellen dat ik een scooter had gehuurd maar ze waren niet thuis. Ik voelde me dus best schuldig dat ze voor niks hadden gewacht… Ik kon ze niks laten weten, want ja mijn databundel is op en wifi…, ja dat weten jullie nu wel.

We zijn lekker uiteten gegaan bij Rum Runners en genoten van de zonsondergang en het cruiseschip dat weer wegvaarde. Prachtig! Klaar voor een nieuwe dag. 

Morgen moet ik in de middag werken, dus ik kan gezellig ontbijten met mam. Ik ben echt blij dat ze er is.

Tot morgen! 

2 thoughts on “MAMA!! / BONAIRE BLOG #12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s