INTERNET, NET WAS JE HIER NU BEN JE ZOMAAR WEG! / BONAIRE BLOG #10 

De tiende dag alweer! Time flies when you having fun! Al moet ik zeggen dat ik daarvoor wel WiFi nodig heb, want ik vanaf gisteravond tot vanmiddag 12:00 uur geen WiFi gehad. En dan is het toch een stuk lastiger om je te vermaken bij het zwembad!

Vanaf gisterenavond 18:30 begon WiFi al te haperen. Op een gegeven moment kon ik alleen nog maar appen en om 19:30 viel ook dat weg. Ook vanmorgen was er niets veranderd, behalve dat ik een paar appjes had waar ik niet op kon reageren vanwege de slechte kwaliteit WiFi. Rond 10:00 uur kwam de beheerder van het resort om te kijken of alles nog in orde was op het resort. We (ik en de buren) vroegen hem naar de WiFi en hij zei dat het waarschijnlijk aan het eiland lag, het blijkt vaker voor te komen. Ik kan me niet meer voorstellen hoe het is om zonder internet te leven, dat is echt erg! Maar ik moet zeggen dat het geen probleem is als Stef er bij is, maar hier ben ik al alleen, als ik dan geen contact kan houden voel ik me alleen! Gelukkig was het rond 13:00 uur opgelost en kon ik tot 18:00 uur alles weer doen. Vanaf dat moment tot 21:00 uur ’s avonds was het weer drama!

Het plan was om vandaag naar Spice Beach te gaan en daar te gaan relaxen, maar eigenlijk ben ik daar te lui voor omdat ik hier een zwembad en snorkelplek voor de deur heb! Waarom ver gaan als je het ook dichtbij hebt?! En ik wil mijn spullen niet alleen laten als ik ga zwemmen bij Spice Beach, want daar is het een stukje drukker en op het resort is het super rustig.

In de middag, toen WiFi het eindelijk weer deed, heb ik geskypt met mama/papa. Yvonne en Frank waren er ook dus ik heb Yvonne ook kunnen spreken! Daarna had mijn lieve vriendje ook tijd om te skypen dus hebben we lekker even gekletst, ik mis hem wel hoor! Ik heb hem live een leguaan kunnen laten zien, die zijn namelijk vooral in de middag aan het schijten aan de zwembad rand. 

Voor de rest heb ik vandaag niet veel meegemaakt en heb ik vooral genoten aan het zwembad van het heerlijke zonnetje. Dat ga ik straks wel missen hoor, brrr…

Ik heb me voorbereid op morgen, dan ga ik voor het eerst filmen! Super spannend maar dan heb ik in ieder geval een taak om te doen en dat vind ik super leuk! Werken aan mijn doelen van school!

Tot morgen!

7 thoughts on “INTERNET, NET WAS JE HIER NU BEN JE ZOMAAR WEG! / BONAIRE BLOG #10 

 1. Hoi Kelly alles goed. In Nederland gelukkig al een poosje mooi weer. Heb je het naar je zijn daar.
  Geloof van wel te zien naar je reacties. Waardeloos dat je iedere keer geen internet heb. Gewoon dat je dan niet even contact kunt leggen met het thuisfront. Veel succes met filmen van de week.

  Liked by 1 persoon

 2. Dag Kelly,
  Wat leuk om je verhaaltjes te lezen. Knap dat je dat tot vandaag dan😉 helemaal alleen naartoe bent gegaan…wat een belevenis zeg. Geniet ervan…en vandaag komt je moeder je gezelschap houden…ik hoop dat jullie samen ontzettend gaan genieten van al het moois wat daar te beleven is…wat een ervaring zeg. Doe je de groetjes aan je moeder?
  Groetjes Sabine Olde benneker

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s