MIJN EERSTE DAG / BONAIRE BLOG #1

Hallo allemaal. Daar is hij dan: mijn eerste dagelijkse artikel van mijn tijd op Bonaire. Vanaf vandaag zal er elke dag om 15:00 uur Nederlandse tijd een artikel online komen over mijn tijd op Bonaire: mijn reisdagboek.

Vandaag is mijn eerste dag. Nadat ik gisteren avond laat aan kwam na een vertraging van uiteindelijk 2,5 uur (helaas) ben ik veilig aangekomen bij het resort. Bij drie uur kun je namelijk een vergoeding krijgen. Officieel zouden we om 11:35 uur vliegen en vlogen we daadwerkelijk pas om 15:00 uur. Helaas berekenen ze de aankomsttijd als vertragingstijd. Ik was super moe maar heb alvast mijn koffers uitgepakt en ben om 10 uur gaan slapen om zo snel mogelijk van de jetlag af te zijn. Leuk feitje is dat ik mijn wekker had gezet om half 9 maar dat mijn telefoon nog de Nederlandse tijd had waardoor het nog maar 02:30 ’s nachs was! Daarna heb ik door kunnen slapen tot half 7.

Op Schiphol heb ik twee stelletjes ontmoet waarvan één stel bij mij op het resort verblijft voor een week. Vanaf vandaag zijn we zelfs buren omdat ze van een Studio verhuist zijn naar een Appartement. Superleuk, dan heb ik nog iets te kletsen!

Het appartement is wat verouderd vergeleken met de foto’s op de website maar het ziet er prima en vooral heel ruim uit. Ik heb een aparte woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer en mijn appartement ligt direct aan het zwembad. Wat ik tot nu toe echt een minpuntje vind aan het appartement is dat alles ontzettend vies is. Vooral het bestek, de pannen en de borden. Nu was ik sowieso alles af voordat ik iets gebruik op een onbekende plek, maar hier is het wel erg vies.

Ik ben samen met ‘mijn buren’ naar de Chinese supermarkt gegaan tegenover het resort. Hier verkopen ze gelukkig alles wat je nodig hebt zodat ik niet verplicht naar het centrum moet.

Ik ben vanmorgen naar het kinderdagverblijf geweest en heb afgesproken dat ik op maandag, dinsdag en donderdag ochtend tot 12:30 uur aanwezig ben en op de woensdag en vrijdagmiddag van 12:30 uur tot 17:30 uur. Mijn laatste dag zal zijn op woensdag 11 november (ochtend). Het kinderdagverblijf ligt op 10 minuten afstand van het resort. Ideaal!

In de middag heb ik lekker aan het zwembad gelegen. Wat is het heerlijk om nog even helemaal niets te moeten. Dit weekend ben ik nog vrij en vanaf maandag ga ik aan de slag. ’s Avonds was ik zo ontzettend moe van de jetlag dat ik om half 9 al ben gaan slapen. Hopelijk gaat het vanaf morgen beter, want ik vind het zonde van de tijd.

Waar we in Curacao echt moeite moesten doen om leguanen te spotten bij onze villa, daar wemelt het hier op het resort van deze beestjes!

Tot morgen!

liefs kelly

6 thoughts on “MIJN EERSTE DAG / BONAIRE BLOG #1

  1. Waardeloos dat je zoveel vertraging had. Gelukkig weer goed aangekomen bent. Je stageplek lekker dichtbij en nu treft je het ook nog dat je iemand ontmoet hebt die je een beetje wegwijs kon maken. Hoop dat je snel over je jetlag heen bent. Heel veel succes op Bonaire, Geniet er ook van.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s