LAUREN CONRAD / BEAUTY

Je kent haar vast wel, Lauren Conrad. Bekend van de serie The Hills en haar boeken La Candy, Sweet Little Lies en Sugar en Spice. Naast deze serie en boeken, is ze ook een expert op beauty en style gebied. Althans, dat vind ik. Maar ik denk dat ze dat ook wel is, want ze heeft namelijk twee bestellers geschreven, namelijk Style en Beauty. Over dat laatste boek ga ik het vandaag met jullie hebben. Kijk je mee?

Het boek is opgedeeld in twee delen: Voorbereiding en Aan de slag. Deel één gaat vooral over tips en tricks over huid- en haarverzorging maar ook over wat stress met je lichaam doet en welke voeding goed voor je is en welke juist niet. Deel twee gaat vooral over make-up: de reden dat ik het boek heb gekocht. Ik ben gek op make up, maar ben er niet zo goed in. Dit boek heeft me heel erg geholpen om de basis technieken voor make up te leren. En dan vooral de eyeliner, want daar was ik echt een ramp in.

Mede dankzij Lauren’ boek heb ik leren omgaan met make up. Natuurlijk hadden daar ook andere factoren mee te maken, zoals veel oefenen en ouder worden. Toch weet ik zeker dat dit boek een goede toevoeging is geweest in mijn zoektocht naar wat ik mooi vind bij mezelf en wat juist niet.

Wat ik ook een mooie toevoeging vind aan dit boek is dat het ook deels over voeding gaat. Lauren vertelt echt heel erg duidelijk welke stoffen goed voor je zijn en welke niet zo goed voor je zijn. Nu ben ik niet iemand die daar in door slaat door elke verpakking van een product uitgebreid te lezen, maar ik vind het wel fijn om op de hoogte gesteld te worden van de slechte stoffen die in producten kunnen zitten. Want de verpakkingen van tegenwoordig bevatten zoveel E-nummers dat je door de bomen het bos niet meer ziet!

Net als bij het boek van Xelly, zal ik de inhoud van het boek verder niet delen, omdat ik vind er ook wat geheim moet blijven! Ik hoop dat jullie nieuwsgierig heb gemaakt naar dit boek, want het is echt zeker het geld waard! Behalve dat het boek een prachtige inhoud heeft, heeft het ook een prachtig uiterlijk! Ik heb dit boek nu meer dan drie jaar, en hij staat nog steeds te pronken in mijn slaapkamer op mijn stapel met favoriete boeken!  

Je kunt het boek kopen voor €17,99 op Bol.com.

IMG_3289-0

2 thoughts on “LAUREN CONRAD / BEAUTY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s