BALEA SEA-SALT SPRAY

Toen ik laatst voor het eerst een kijkje nam bij de DM drogist in Duitsland, kwam ik deze Sea-salt spray tegen. Ik wilde al een tijde een sea-salt spay proberen om te kijken wat het effect zou zijn. Deze spray kostte bij de DM maar €2,95 en dat leek me het proberen waard!

Kijk je mee?

Dit is hem dan. Een oranje met blauw kleurige verpakking. Ik vind de verpakking er erg goedkoop uit zien, maar dat is natuurlijk ook. De geur van de spray doet me denken aan de shampoos van Andrelon. Erg zoet, maar ik vind het lekker! Ik verwacht deze geur eigenlijk niet bij een sea-salt spray. Ik had eerder een ‘zoute’ geur verwacht, alles behalve een zoete geur in ieder geval.

Op de verpakking staat dat de sea-salt spray moet zorgen voor een beach-look. Dus van dat haar wanneer je net uit de zee komt, maar dan zonder zee en strand.

Ondanks dat ik de geur wel erg lekker vind, merk ik niet dat de spray ook maar iets met mijn haar doet. Het voelt iets stugger aan, maar ik zie er nauwelijks tot niets van terug in mijn haar. Erg jammer. Een no-go voor mij. Misschien moet ik dan toch maar een keer de sea-salt spray van Toni & Guy gaan proberen!

Gebruik jij wel eens een sea-salt spray? Wat vind jij er van?

IMG_3289-0

7 thoughts on “BALEA SEA-SALT SPRAY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s