SALLY HANSEN MIRACLE GEL (NO LIGHT)

 

Ik kocht laatst vier lakjes van de Sally Hansen Miracle Gel. Dit is in principe Gel lak maar dan zonder lamp. Het enige wat je nodig heb is een kleurtje en de topcoat! Ondertussen heb ik al twee kleuren uitgeprobeerd en laat ik vandaag aan jullie zien dat ik er van vind! Ik zou het leuk vinden als je mee kijkt!

Eerst dit blauwe lakje. Ik was een hele tijd op zoek naar een blauw lakje die niet na een halve dag al zou chippen. Ik hoorde veel goede verhalen over de lakjes van Sally Hansen en besloot het gewoon te proberen!

De naam van dit lakje is Sugar Fix.  Je hebt ongeveer twee lakjes nodig voordat hij goed denkt, iets wat ik persoonlijk best gek vind voor een lakje van €11,85. Ook duurt het erg lang voordat het helemaal opgedroogd is, wanneer je te snel dingen gaat doen, is de kans groot dat je opnieuw kunt beginnen.

Maar als de lak er eenmaal goed op zit, duurt het erg lang voordat het begint te chippen! Na een week is er bij mij nog geen chip te zien. Wat ik erg handig vind aan deze lakjes van Sally Hansen is dat je de nagellak gewoon kunt verwijderen met een nagellak remover, iets wat je niet kunt bij echte gel lak (met lamp). De foto hieronder is genomen na vijf dagen!

De groene kleur heet Jaded en valt me persoonlijk wat tegen. Het is een prachtige kleur maar je hebt zonder overdrijven drie (!) lagen nodig om hem goed dekkend te krijgen. Belachelijk toch?! Voor de rest blijft hij wel net zo lang zitten als het blauwe lakje!

Ondanks dat je meer laagjes nodig hebt en het lang duurt voordat de lak helemaal is opgedroogd, ben ik superblij met deze lakjes. Ze blijven zo super lang zitten dat ik alle negatieve punten gewoon vergeet! Ik raad ze zeker aan! Ik kocht ze voor €11,85 bij de DM in Duitsland maar ze zijn ook gewoon te koop bij de Etos voor €11,99.

Heb jij al een lakje van Sally Hansen? Welke raad jij mij aan?! Laat het weten!

IMG_3289-0

3 thoughts on “SALLY HANSEN MIRACLE GEL (NO LIGHT)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s