HERFST SCHOENEN STASH

Vandaag deel ik mijn vijf favoriete schoenen van deze herfst met je. Op dit moment ben ik op Curacao maar is de herfst in Nederland al in volle gang. Als ik terug ben zal ik deze vijf weer met liefde dragen. Kijk je mee?!

De schoenen die ik het meest draag in de herfst zijn deze van de Invito. Ik ben dol op de schoenen van de Invito omdat ze super lekker lopen en lang mooi blijven. Ik heb moeilijk voeten waardoor ik eigenlijk altijd steunzolen moet dragen, maar deze schoenen lopen zelfs lekker zonder mijn steunzolen! Ze kosten €99.99 en waren vorig jaar te koop bij de Invito.

Over schoenen met de steun gesproken. Vorige winter kocht ik voor het eerst sneakers, en wel Nike Air Max! Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog eens zulke schoenen zou kopen, maar ik ben super blij dat ik het toch heb gedaan. Het lijkt echt alsof je op wolkjes loopt! Ik heb lang gezocht naar het – voor mij perfecte – paar. Ik hou erg van de kleur paars en wilde graag Air Max die er niet al te lomp uit zagen. Ik vind het deze combinatie best geslaagd is! Deze schoenen draag ik zonder steunzolen, dat zegt genoeg over hoe fijn ze lopen! Ik heb ze besteld bij Intreza voor €134,99.

Dan mijn favoriete schoenen van winter en herfst sinds twee jaar. UGGS mini Chestnut! Ik heb lang nagedacht omdat de meningen verdeeld zijn over deze schoenen en ze redelijk prijzig zijn maar ik besloot ze toch maar te kopen. En ik heb er serieus geen minuut spijt van gehad! Eindelijk warme voeten, ook in de winter. Ik raad ze echt iedereen aan, luister vooral niet wat anderen er van vinden: jij moet er mee lopen! Ik kocht ze voor €159,95 via Zalando.

Dan deze beauty’s van de Van Haren. Ik kocht ze voor €19,90 ongeveer 3 jaar geleden. Een flink voordeel voor mij is dat de hak niet zo hoog is waardoor ik ze ook met mijn voeten prima een avondje kan dragen. Ik moet er geen hele dag mee rondlopen, maar met steunzolen is het wel een avond uit te houden. Ik vind ze echt prachtig. De combinatie met de glitter maakt de schoen wat specialer.

Tadaaaa, ik heb ze ook in het zwart, zo geweldig vind ik ze! Hierbij hetzelfde verhaal, ik kocht ze voor €19,90 bij de Van Haren en vind de combinatie met de glitters echt geweldig!

Welke schoenen vind jij het leukst? Laat het weten in de reacties!

IMG_3289-0

2 thoughts on “HERFST SCHOENEN STASH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s