MIJN ERVARING MET DE BENEFIT BROWBAR

Benefit_BrowBar_1_17_12

Afgelopen maand ben ik langs geweest bij de Benefit Browbar. Deze zit gevestigd in verschillende Douglas filialen en hier kun je je wenkbrauwen laten waxen, epileren en kleuren. Ik probeerde het uit! Kijk je mee?!

Ik liet mijn wenkbrauwen harsen en epileren voor €21,-. Normaal gesproken ga ik eigenlijk altijd naar schoonheidsspecialistes die naast hun baan in de avonduren wat ‘bij klussen’. Dit is natuurlijk een stuk goedkoper (vaak tussen de 5 en 10 euro). Toch wilde ik het verschil eens meemaken om het bij de Benefit Browbar te laten doen. Omdat ik mijn wenkbrauwen toch altijd in kleur met mijn poeder van Anastacia besloot ik ze niet te laten verven.

11666021_904690372937014_5757411153893220956_n

Je stapt de Douglas binnen en vraagt of ze een plekje hebben. Je kunt ook een afspraak maken. Bij mij was het rustig dus hadden ze tijd. Ik moet zeggen dat ik het wel bijzonder vond dat het een Benefit Browbar is en je gewoon door een Douglas medewerkster gewaxt en geepileerd wordt. Maar goed, prima, als het maar goed gebeurd.

Ik werd geholpen door een leuke vrouw. Ze legde uit wat ze ging doen en vertelde ook dat ze een soort spaarsysteem hebben. Elke keer als je bij dat filiaal terug komt bij de Benefit Browbar krijg je een stempel en bij 10 stempels mag je iets uitzoeken uit de Benefit collectie. Leuk idee! Al vind ik het wel jammer dat het per locatie is, ik zou het ook tof vinden om een keer ergens anders naar toe te gaan als me dat op dat moment beter uit komt.

Ik vond het voor de rest best awkward dat je midden in de winkel zit en er aan je wenkbrauwen geplukt wordt. Gelukkig zijn er genoeg mensen om je heen die zich laten opmaken wat het een beetje minder gek maakte.

En dan het resultaat: strakke natuurlijke wenkbrauwen. Ik ben erg blij met resultaat. Dit is hoe ik mijn wenkbrauwen wil hebben! Lekker natuurlijk en toch verzorgd!

Ik ben erg tevreden over de Benefit Browbar en zal zeker nog eens terug gaan.

Ben jij al eens bij de Benefit Browbar geweest? Ik raad het je zeker aan om eens uit te proberen! 

IMG_3289-0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s