THE FURRY FRIEND TAG

Vandaag weer eens een tag op mijn blog. Namelijk The Furry Friend tag. Deze bestaat al een hele tijd en bestaat uit 9 vragen. Wie mij al langer volgt heeft vast wel gemerkt dat ik gek ben op dieren. Vandaar dat ik de tag ook doe! Ik hoop dat je het leuk vind om te lezen/zien want ik spam dit artikel vol met dierenfoto’s! Lees en kijk je mee?!

Wat zijn de namen van je huisdieren?
Ik heb twee honden, Teddy en Tuffel. Ook heb ik een kat, Mies en een konijn, Harry. Als ik ook de buiten dieren mag meerekenen als huisdieren dan hebben we ook nog twee duiven, Sjaak en An. Als laatste hebben dan we nog negen kippen en één haan.

Wat voor soort dier is het en welk ras?
Ik ga nu even verder met de huisdieren die knuffelbaar zijn, mijn honden, mijn kat en mijn konijn. Tuffel is een Appenzeller Sennenhond, Teddy is een Jack Russel, Harry een Duitse reus en van Mies (kat) weten we niet precies van welk ras ze is.

Hoe lang heb je je huisdieren al?
Teddy (hond) 16 jaar, Tuffel (hond) en Mies (kat) 2 jaar, Harry (konijn) een maandje.

Hoe kom je aan je huisdieren?
Teddy komt bij ons uit het dorp van een fokker. Tuffel komt uit Reeuwijk (vlakbij Gouda). Mies is aankomen lopen, we denken dat ze gedumpt is want ze is echt veel te aanhankelijk voor een echte boerderij kat. We hebben het hele dorp door gebeld en niemand wist van wie ze was. Nu is een echte binnenkat en gaat ze af en toe naar buiten!

Hoe oud zijn je huisdieren?
Teddy (16), Tuffel (2), Mies (Onbekend), Harry (3 maanden).

Wat is er zo leuk aan de persoonlijkheid van je huisdieren?
Al mijn huisdieren zijn super lief, zijn erg bezorgd wanneer je verdrietig bent, zijn altijd blij als je thuis komt en staan op het oprit te wachten tot je thuis komt (behalve Harry dan).

Hoe belangrijk is de band die je hebt met je huisdieren?
Héél belangrijk. Zonder huisdieren kan ik niet leven. Mijn huisdieren zijn mijn beste vrienden.

Wat zijn je favoriete herinneringen die je hebt gehad met je huisdieren?
Wat ik het aller fijnst vind ik aan al mijn huisdieren, dat ze vaak lekker op je schoot liggen te slapen. Helaas doet Teddy dit niet meer omdat ze hier te oud voor is. Wat ook een favoriete herinnering blijft is als je thuis komt na vakantie en alle dieren nog blijer lijken te zijn dan je eigen ouders. De beste herinnering aan Mies is trouwens dat ze altijd ruzie had met onze kat (Heino) die helaas een half jaar geleden onder een auto is gekomen. Wat ik heel erg fijn vond is dat Mies, ondanks ze altijd ruzie hadden, naast haar zat toen ze stierf. Hier krijg ik nog steeds kippenvel van.

Welke koosnaampjes geef jij aan je huisdieren?
Lieverd, vriend of een afkorting van de naam (Tuf, Ted, Miesie).

Vond je het leuk om deze tag te lezen en heb je deze zelf nog niet gedaan op je blog? Ik nodig je uit om hem over te nemen! Laat vooral even in de reacties weten als je de tag gaat doen of al gedaan hebt. Dan neem ik zeker een kijkje! Kom je nog eens terug?!

IMG_3289-0

2 thoughts on “THE FURRY FRIEND TAG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s