BEAUTY & BEADZ BESTELLING

 

Vandaag deel ik in dit artikel mijn bestelling die ik deed bij de webshop Beauty en Beadz. Een super leuke webshop met goedkope sieraden en horloges. Ben je benieuwd wat ik er besteld heb? 

Mijn bestelling zat verpakt in een super leuke (versierde) bubbeltjes envelop waardoor je aankopen goed beschermd zijn. Er zat een briefje bij van Kim, de eigenaresse van Beauty & Beadz waarin ze me bedankt voor mijn bestelling. Hoe lief?!

Dan mijn aankopen. Als eerste bestelde ik deze drie Ibiza elastiekjes. Ik gebruik ze als een armbandje maar je kunt ze ook in je haar doen! Je kunt kiezen uit een setje van drie of je kunt zelf drie losse elastiekjes bestellen voor €1,- extra. Ik koos voor de laatste optie. De armbandjes kosten €1,50 per stuk en een setje kost €3,50.

Als laatste kocht ik dit armbandje. Weer verpakt in een leuk zakje.

Ik hou van subtiele armbandjes die er toch speciaal uit zien en daar is deze een perfect voorbeeld van! Gemaakt van kleine gekleurde kralen met 1 grote kraal en een leuk bedeltje. Deze kost €5,95.

En combinatie van de armbandjes maakt het nog leuker!

Ik wil Beauty & Beadz bedanken voor de snelle en goede levering van deze leuke budget armbandjes en elastiekjes. Ik ben er blij mee!

IMG_3289-0

* Niet gesponsord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s