OUTFIT OF MY FIRST SCHOOLDAY

Gisteren was het weer tijd voor de eerste schooldag. Gek idee dat het mijn laatste ‘eerste schooldag’ ooit is. Dit is namelijk mijn laatste jaar van mijn HBO studie en ik hoop hierna een baan te vinden.

Kijk je mee naar mijn outfit?

Ik ben helemaal verliefd op deze blouse. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoeveel ik van dieren hou. Ik kocht hem afgelopen maand bij de New Yorker voor €9,95. De schoenen zijn van Converse en kosten €59,95.

De broek komt van de H&M. Ik heb hier zelf een ripped jeans van gemaakt. Ik heb deze broek al twee jaar en draag hem eigenlijk nooit. Nu hij ripped is hoop ik hem vaker te dragen! Ik vind de broek zo in ieder geval een stuk leuker. Volgens mij kostte hij destijds voor €19,95.

De ketting draag ik de afgelopen tijd heel erg vaak. Ik vind hem simpel maar het geeft toch een leuke toevoeging aan je outfit. Ik kocht de ketting bij de Primark voor €1,50.

Dan mijn horloge. Die is ook al vaker voorbij gekomen in mijn outfitposts. Ik kocht hem voor mijn verjaardag (in November). Het is een horloge van het merk Fossil en kostte €139,-

Wat vind jij van deze outfit? 

IMG_3289-0

3 thoughts on “OUTFIT OF MY FIRST SCHOOLDAY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s