MAC RETRO MATTE LIPSTICK RUBY WOOBegin dit jaar was ik samen met mijn vriend in Londen. Daar kocht ik mijn eerste lipstick van MAC. Namelijk MAC Retro Matte Ruby Woo. Sindsdien ben ik verliefd. Vandaag laat ik je zien waarom. Lees je verder?

MAC Ruby Woo is een hele mooie matte rode kleur. Rihanna heeft haar lipstick Riri Woo hierop geïnspireerd. De lipstick is zo mat dat niet heel gemakkelijk is om aan te brengen. Maar juist daarom blijft de lipstick wel super lang zitten. Ruby Woo trekt niet in de lijntjes van je lippen maar blijft mooi egaal.

Zo ziet de lipstick eruit wanneer ik hem op mijn lippen heb. Ik krijg regelmatig complimentjes wanneer ik deze lipstick op heb! ik ben er erg blij mee! Ik ben niet iemand die de hele dag haar lippenstift bij wil werken en dat is bij deze lipstick ook echt niet nodig! Als je voorzichtig iets eet/drinkt zal de lipstick de hele dag blijven zitten.

Mac Retro Matte Ruby Woo kost €19,- en is onder andere te koop bij de Douglas of de Mac store.

Ik heb nu twee MAC lipsticks en wil er binnenkort meer gaan kopen. Welke MAC lipstick raad jij mij aan?! Laat het weten in de reacties.

Liefs, Kelly

One thought on “MAC RETRO MATTE LIPSTICK RUBY WOO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s