TRIANGL SWIMWEAR POPPY BUBBLEGUM BLUE

 Een paar weken geleden kocht ik mijn eerste TRIANGL Swimwear bikini. Dit is een bikini gemaakt van Neopreen. Erg geliefd onder de bloggers. De enige twee nadelen aan de bikini zijn dat deze zo prijzig is en dat je hem alleen online kunt bestellen. De Milly variant in de kleur Arizona Sunset. Hier heb ik een heel uitgebreid artikel over geschreven. Van de maat juiste maat, tot verzendprocedure en levering. Alles heb ik beschreven. Je vind het artikel hier.

Deze week ontving ik mijn tweede bikini. Dit keer de Poppy variant in de kleur Bubblegum Blue. Vandaag laat ik je zien hoe de bikini er uit ziet en wat mijn mening is over deze bikini! Benieuwd? Kijk dan verder!

De bikini werd wederom geleverd in deze matte stevige doos met glanzende letters. Ik had de bikini op zaterdagavond besteld en ontving hem de woensdag daarop al! Binnen vier dagen dus! Dit was een stuk sneller dan mijn vorige bikini. Die werd in precies één week geleverd. Ook een prima levertijd voor een product dat uit Hongkong komt!

Aanschouw mijn nieuwe aanwinst! Ik werd al erg blij toen ik de doos opende!

Allereerst de belangrijke informatie wat betreft de maten. In het vorige artikel ging ik hier uitgebreid op in. In dit artikel zal ik dit wat korter doen. Ik heb cupmaat 75C/75D en maat 36/S van broekjes. De vorige bikini van TRIANGL Swimwear bestelde ik in maat S+ (top) en M (broekje). Maat S+ staat volgens de site van TRIANGL gelijk aan cupmaat C/D dus besloot ik deze maat de bestellen. De bikini zat perfect! Ook het broekje (waarvan ik had gelezen dat het klein uit viel en die ik dus een maat groter had besteld) zat perfect. Toch besloot ik mijn tweede bikini in maat S++ (top) en M (broekje) te bestellen. Ik was vooral benieuwd wat het verschil zou zijn tussen S+ en S++.

Hieronder zie je het topje! Ik heb de foto zonder flits gemaakt omdat de roze kleur anders niet goed over kwam op beeld. De top heeft een neon roze kleur met mintgroen en blauw. Ik ben verliefd! Er zit wat mij betreft weinig verschil tussen maat S+ en S++. Het valt mij in ieder geval niet op. Waarschijnlijk zijn de cups een klein beetje groter, maar dit is niet noemenswaardig. Als je dezelfde cupmaat hebt als ik zou je dus voor allebei de maten kunnen gaan.

Dit is het broekje. De voorkant is mintgroen met neon roze en de achtergrond is helemaal mintgroen. Wederom zit het broekje perfect. Het sluit goed aan en zit erg stevig dankzij het Neopreen.

Ik vind allebei bikini’s helemaal fantastisch en zal hier op Curacao en Bonaire zeker veel profijt van gaan hebben! Ik ben erg blij met mijn keuze om voor een wat duurdere bikini te gaan. Eerder kocht ik mijn bikini’s altijd bij de H&M. Deze hielden het echter nog niet eens een zomer vol. Ik hoop dat deze TRIANGL bikini’s dit wel doen.

Bij de vorige bikini had ik gratis verzendkosten, bij deze niet. Toch moest ik achteraf €20,- douanekosten betalen. Dit keer moest ik ook €20,- douanekosten betalen. Helaas.

*Ik heb beide bikini’s zelf gekocht, ik ben niet gesponsord door TRIANGL Swimwear*

Heb je ook mijn vorige artikel gelezen? Welke bikini is jou favoriet? Laat je het hieronder weten?

Liefs, Kelly

2 thoughts on “TRIANGL SWIMWEAR POPPY BUBBLEGUM BLUE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s