Mijn doelen van de maand augustus

  

 

Vandaag start de maand augustus. Een nieuwe maand vol nieuwe kansen. Bij Teske (de Schepper) lees ik altijd haar doelen van de maand. Dit inspireert me zo dat ik dit ook wil starten op mijn blog. In de maand augustus ben ik nog vrij van school dus genoeg kansen om mijn doelen te laten slagen!

Benieuwd naar mijn doelen van de maand augustus?

Bloggen, lezen, en wandelen

Bloggen
Het is altijd een droom geweest om een blog te starten. Vroeger bouwde ik altijd websites die nergens over gingen. Gewoon omdat ik het leuk vond om te doen. De laatste jaren heb ik hier echter de tijd niet meer voor gevonden. Vanaf 15 juli 2015 heb ik zomervakantie en ben ik deze blog ook gestart. Het is me gelukt om de resterende dagen van de maand juli elke dag een artikel online te zetten. Aan de hand van mijn planning hoop ik dit in de maand augustus ook voort te kunnen zetten.

Lezen
Ik hou van lezen, maar moet wel echt de tijd hebben om me te kunnen focussen op het verhaal. Nu ik vakantie heb wil ik minstens vijf boeken van mijn grote stapel ongelezen boeken lezen (of de tig andere boeken die op mijn ereader staan). Zo hoop ik de rust te kunnen vinden weer veel boeken te lezen. Niets is fijner dat helemaal in het verhaal van een goed boek te zitten!

Wandelen
Vorig jaar heb ik echt súper veel gewandeld met mijn hond Tuffel. Er waren dagen bij dat we zo’n 10-12 kilometer liepen op aan dag. In de maand augustus wil ik minstens één keer per week een lange wandeling (minstens 5 km) maken.


Volgende maand zal ik op mijn doelen terugkomen en kijk ik of mijn doelen heb behaald. Tevens zal ik dan nieuwe doelen opstellen!

Liefs, Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s