BarryM nagellak stash 

Ik ben helemaal weg van de BarryM nagellak. Vandaag laat ik je zien waarom. Hopelijk kan ik mijn enthousiasme overbrengen naar jou want dat verdiend dit merk zeker! Benieuwd geworden? Lees dan zeker verder!

Op dit moment ben ik in het bezit van 11 lakjes van BarryM. De meeste hiervan heb ik gekocht in Londen (Boots) maar een aantal lakjes heb ik besteld via de Makeupspot. Dit is echt een hele toffe website met veel verschillende merken die je vaak niet in de winkels kunt kopen in Nederland. Ik ben erg blij met deze website! De Makeupspot verkoopt meer dan 100 verschillende kleuren van BarryM! De lakjes kosten rond de €5,- per stuk (sommige iets goedkoper, sommige iets duurder). Alle kleuren van Barry M hebben een leuke naam die past bij de kleur van de nagellak.

Deze paarse lak met allerlei kleuren glitters heet Fashion Icon (434), op de bovenstaande foto heb ik één laagje lak aangebracht. Ik vind persoonlijk dat je met deze lak twee laagjes nodig hebt zodat je een goede dekking hebt. Deze lak blijft ongeveer 2 dagen zitten zonder te chippen.

Deze lak, Moonlight (440), is volgens mij een limited edition van de kerstcollectie en is geschikt als topcoat. Je hebt wel een paar laagjes nodig om voldoende glitters te krijgen. Ik vind het persoonlijk niet echt een fijne lak.

Persian (444). Éen van mijn favorieten. Dit is een paarse lak met een gouden gloed. Hij blijft vier dagen zitten zonder te chippen.

Caspian (405). Dit is een roze/paarse lak met een gouden gloed. Lijkt een beetje op Persian (444) maar is wat lichter. Deze blijft ook ongeveer 4 dagen zitten zonder te chippen.

Vanilla (442), een matte nude nagellak waar je twee laagjes van nodig hebt. Deze lak droogt mat op en blijft ook mat. Blijft vier dagen mooi zitten.


Dit lakje vind ik fantastisch! Mediterranean (445). Een knalroze lak met een gouden gloed. Blijft vier dagen mooi zonder te chippen. Een aanrader!!

Arabian (404). Dit is een blauwe lak met een lichtgroene gloed. Blijft ook ongeveer vier dagen zitten. Je hebt twee laagjes nodig.

Raspberry (448). Je hebt aan één laagje genoeg. Ik heb dit lakje nog maar een maand en hij is nu al erg stroperig. Je ziet het ook op de foto. Als je hier tips voor hebt, laat het dan hieronder weten!

Dit is Berry Cosmo (447). Je hebt twee laagjes nodig. Ook dit lakje heb ik nog maar een maand en is heel erg stroperig.

Mijn favoriete kleur van dit moment is Passion Fruit (318). Een hele mooie roze/rode lak die erg dekkend is. Blijft vier dagen mooi!


Op mijn wishlist staan nog zeker Papaya (13) en Grapefruit (08).

Wat is jouw favoriete nagellak merk en welk lakje staat nog op jouw wishlist? 

Liefs, Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s